Proactieve leerkracht (0,4-1,0 fte)

Solliciteer nu

Proactieve leerkracht

Voor de Zonnewijzer zoeken we per 1 augustus 2024 een leerkracht voor de midden/-bovenbouw (0,4-1,0 fte)

Full-time / Part-time · De Zonnewijzer

Laat je talenten stralen!


Jij wil van betekenis zijn

voor kinderen en je bent in staat om een goed en veilig pedagogisch klimaat te scheppen. Met ouders en leerkrachten communiceer je gemakkelijk en werk je graag samen. Je denkt graag in oplossingen. Je ziet het als een uitdaging om je te blijven ontwikkelen en samen met het team te werken aan onderwijsontwikkeling en kwaliteit. 

Verder beschik je over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

 • een zelfstandige, open en proactieve houding;

 • goede communicatieskills en je bent gericht op samenwerken. 

Werken bij p.c.-basisschool de Zonnewijzer

De Zonnewijzer is een vrolijke school. Wij zetten elk kind in het zonnetje of je nu geweldig kunt praten of luisteren, kunt denken, dromen of doen. Bij ons is het niet de vraag of je je talenten inzet, maar hoe. Wij geven je de ruimte om onbevangen te stralen.

Wij geloven dat elk kind een schat aan mogelijkheden heeft. Wij geloven dat als we kinderen de ruimte en kansen geven, deze schat in elk van hen aan het licht komt. 

Ons motto is 'Laat je talenten stralen' en dat geldt niet enkel voor de leerlingen maar zeker ook voor onze leerkrachten! Ons team en de ouders van onze leerlingen zijn trots op het veilige leefklimaat en vrolijke leerklimaat! 

Wij bieden je:   

 • een fijn team om mee samen te werken en te leren;

 • een school met een vijf-gelijke-dagen model; 

 • goede begeleiding door een ervaren collega;

 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;

 • een werkplek in een uitdagende omgeving en waar jouw talent ertoe doet.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Marjolein Veldhuizen, directeur, 06-106 363 12.

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Zonnewijzer.

 • Vul je basisgegevens in.

 • Beantwoord enkele vragen.

 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.