Pedagogisch talent (0,8-1,0 fte)

Solliciteer nu

Pedagogisch talent

Voor de Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek, zijn wij per direct op zoek naar een pedagogisch talent

(WTF 0,8-1,0) 

Full-time / Part-time · PWA, Randenbroek

Passie, waardering en aandacht voor een gouden toekomst! 


Je bent een pedagogische duizendpoot  

en je geniet ervan om met kinderen te werken en ook houd je van afwisseling in jouw werk. Jij kunt nu echt de tijd nemen om één leerling of in groepjes aan de slag te gaan. Zo geef je ze vertrouwen en worden ze elke keer een beetje beter. Als geen ander weet je een veilig en uitdagend klimaat te creëren en zo ben jij de steunpilaar van onze multiculturele school. Ook ben je bereid om bij afwezigheid van een collega in te vallen voor de groep. 

Je beschikt over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een nieuwsgierige houding en de bereidheid om samen te leren;
  • pedagogisch-didactisch vakmanschap en staat stevig in de schoenen;
  • een flexibele instelling en bent breed inzetbaar om in te vallen in groep 4-8 bij afwezigheid van de vaste leerkracht.

Werken op PWA Randenbroek

De Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek is een kleine basisschool in de wijk Randenbroek. Het is een gezellige school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden samen leren en spelen. Op PWA Randenbroek laten we de talenten van kinderen groeien voor een gouden toekomst.

Ons enthousiaste, betrokken en gedreven team werkt vanuit de Vreedzame School aan een veilig pedagogisch klimaat. We willen dat alle kinderen zich optimaal ontwikkelen en daarom staat het didactisch vakmanschap bij ons hoog in het vaandel.

Na schooltijd is er nog van alles te beleven op het gebied van natuur, beweging en creatief, omdat we een ABC-school zijn. Zo stimuleren we de hele dag de brede ontwikkeling van kinderen.

Onze waarden: passie, waardering en aandacht

Wij bieden je:

  • kleine klassen en enthousiaste en leergierige collega's;
  • goede begeleiding op methodieken die nog nieuw voor je zijn;

  • een afwisselende baan en een plek waar jij nieuwe expertise kunt ontwikkelen.

De aanstelling heeft een omvang van 0,8-1,0 fte. Mocht je graag meer dagen willen werken dan is hiervoor zeker ruimte binnen onze stichting.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek) plus een extra arbeidsmarkttoelage van 7,5% om het herstel van kans en gelijkheid te bevorderen. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Nanja Veenstra, directeur, 06-24137878, bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag of met Arja Westerink, directeur 06-23444398, bereikbaar op dinsdag en vrijdag. 

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

We zoeken dringend een nieuwe collega en daarom maken we met passende kandidaten direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.