Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie

PCBO Amersfoort zoekt vindingrijke collega's om onze schoolteams te versterken

Full-time / Part-time · Stichting PCBO Amersfoort

Onze kernwaarden: 

ruimte, lef en verbinding

Werken bij PCBO Amersfoort

De meeste nieuwe collega's die bij onze scholen gaan werken zeggen na hun eerste week: 'Het voelde aan als een warm bad!' 

En dat is wat wij jou ook gunnen. Misschien ben jij op zoek naar een baan dichter bij huis? In Amersfoort hebben wij 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. De PCBO Amersfoort 'familie' bestaat uit zo'n 350 medewerkers en 3400 leerlingen. We hebben scholen met 200, met 400 sommige met 550 leerlingen. Waar ben jij het meest op je plek? 

Wij dagen onze leerlingen uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar en jij wordt als onderwijsprofessional uitgedaagd om je verder te ontwikkelen. 

Over jou

Je bent in het bezit van een pabo-diploma of je rondt je LIO-stage binnenkort af. Misschien ben je al enige jaren aan het werk en wil je iets anders. Of je gaat verhuizen naar de regio Amersfoort? 

Welke verandering je ook zoekt, wij nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken! 

Wil jij bij ons werken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Margreet van Belzen, manager HR, 06-39109279. 

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij (een basisschool van) PCBO Amersfoort.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!
Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.