Enthousiaste leerkracht, instroomgroep

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht

Voor PWA Randenbroek zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor onze instroomgroep (WTF 1,0) 

Fulltime · Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek

Passie, waardering en aandacht voor een gouden toekomst! 


Jij geniet van de verschillen in je klas

en je richt je onderwijs in op de onderwijsbehoeften van jouw groep. Je weet als geen ander een veilig en uitdagend klimaat te creëren in onze multiculturele school. Vanuit jouw pedagogisch-didactisch vakmanschap vind je het prettig om samen met je directe collega’s aan goed onderwijs te werken.

Je beschikt over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
 • een nieuwsgierige houding en de bereidheid om samen te leren;
 • interesse in één van onze stuurgroepen: rekenen, taal/lezen, Vreedzame school/gedrag of cultuur. 

Werktijdfactor per groep

 • We hebben voor deze instroomgroep de voorkeur voor een fulltime kandidaat. Maar wil je parttime werken? Aarzel dan niet om toch te solliciteren.
 • Voor verschillende groepen zoeken wij een flexibele en deskundige leerkracht die didactische ondersteuning geeft in rekenen, lezen en spelling. Uren zijn bespreekbaar (vanaf 0,4 WTF). 

Werken op PWA Randenbroek

De Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek is een kleine basisschool in de wijk Randenbroek. Het is een gezellige school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden samen leren en spelen. Op PWA Randenbroek laten we de talenten van kinderen groeien voor een gouden toekomst.

Ons enthousiaste, betrokken en gedreven team werkt vanuit de Vreedzame School aan een veilig pedagogisch klimaat. We willen dat alle kinderen zich optimaal ontwikkelen en daarom staat het didactisch vakmanschap bij ons hoog in het vaandel.

Na schooltijd is er nog van alles te beleven op het gebied van natuur, beweging en creatief, omdat we een ABC-school zijn. Zo stimuleren we de hele dag de brede ontwikkeling van kinderen.

Onze waarden: passie, waardering en aandacht

Wij bieden je:

 • kleinere klassen en enthousiaste en leergierige collega's;
 • goede begeleiding op methodieken die nog nieuw voor je zijn;
 • een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,4-1,0 WTF. Laat ons weten hoeveel dagen per week en in welke (onder/midden/boven) bouw jij graag werkt. 

Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- of €4.434,- bruto per maand (salarisschaal L10 of L11 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Tonia Verlaan-Oskam, directeur, 06-52004988.

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site.  Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek.

 • Vul je basisgegevens in.
 • Beantwoord enkele vragen.
 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

We zoeken dringend een nieuwe collega en daarom maken we met passende kandidaten direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.