Inspirerende leerkracht

Solliciteer nu

Inspirerende leerkracht

Voor p.c. basisschool de Bolster zijn we per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 2 (WTF 0,8-1,0)

Full-time / Part-time · De Bolster

Ieder kind in zijn kracht


Jij bent energiek, 

je hebt oog voor de leerling en je werkt graag samen. Met de andere leerkrachten in de onderbouw vorm je samen een enthousiast en bevlogen team waarbij jullie elkaar ondersteunen en inspireren. Onze schoolpopulatie is onderzoekend, nieuwsgierig en betrokken. 

Verder beschik je over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
 • (minimaal) 2 jaar ervaring;
 • affiniteit met Engelstalig onderwijs;
 • een zelfstandige, open en verantwoordelijke houding.

Werken bij de Bolster

De Bolster is een Protestants-Christelijke basisschool in het Bergkwartier in Amersfoort. Onze schoolt telt ruim 430 leerlingen verdeeld over 17 groepen. Met een team van ruim 40 collega’s geven wij verdiepend en uitdagend onderwijs.

Door de expertise van het team zetten wij onze leerlingen in hun kracht. Wij geven hen geborgenheid en perspectief mee voor nu en in de toekomst. De Bolster is een school waar verschillen verrijken en waar kinderen met nieuwsgierigheid en vertrouwen naar de wereld kijken om zo uit te stromen als wereldburger.

Het onderwijs op onze school bereidt de leerlingen voor op alle vormen van voortgezet onderwijs. Het onderwijs is zo georganiseerd dat elk kind zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau kan leren. 

Wij werken volgens een jaarklassensysteem met gedifferentieerde werkvormen en individuele aandacht voor de leerlingen. We hebben homogene groepen waar leerlingen van dezelfde leeftijd bij elkaar in de groep zitten. We besteden aandacht aan de specifieke onderwijsbehoeften van elk kind, zodat elke leerling tot een optimaal leerrendement komt. 

Onze waarden zijn: respect, eigenaarschap en samenwerken.

Wij bieden je:

 • een prachtige basisschool gevestigd in een markant gebouw en tevens een rijksmonument in Amersfoort; 
 • een hartelijk team met veel verschillende expertises;
 • goede begeleiding van een coach en een maatje; 
 • een werkplek binnen een uitdagende en groene omgeving;
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband én volop mogelijkheden om door te groeien. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,8-1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Mirjam van der Geijs, directeur bij de Bolster, 06-30408548. 

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór 16 augustus 2021 via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij De Bolster.

 • Vul je basisgegevens in.
 • Beantwoord enkele vragen.
 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.