Energieke leerkracht

Solliciteer nu

Energieke leerkracht

Heb je lef en zoek je ruimte? Dan zoeken we jou! Bij 't Anker komt een plek vrij voor een leerkracht in unit 2, groep 3/4 (WTF 1,0)

Full-time · 't Anker

Ruimte voor leren


Je bent gedreven, 

je hebt oog voor de leerling en je werkt graag in een betrokken team. Met de andere leerkrachten in de middenbouw vorm je samen een hecht team waarbij jullie elkaar ondersteunen. Je onderschrijft het principe van de Vreedzame school. Je houdt van diversiteit want onze schoolpopulatie is divers en nieuwsgierig. 

Wij zoeken een collega die bewust kiest voor het anders organiseren van het onderwijs en daarbij het werken met een eigen groep kan loslaten. 

Verder beschik je over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
 • enkele jaren werkervaring in de middenbouw;
 • een flexibele en verantwoordelijke houding;
 • je bent gericht op samenwerken en je durft te reflecteren op je eigen handelen en leren. 

Werken bij 't Anker

't Anker is een knusse basisschool met een ongedwongen, open sfeer in de groenstrook van het Soesterkwartier in Amersfoort. Hier hebben we veel ruimte om buiten te spelen en activiteiten te ondernemen. Met onze ontdek- en speeltuin beschikken we over een leeromgeving waarin kinderen optimaal uitgedaagd worden tot spel en spelend leren.

In de afgelopen vijf jaar heeft de school een vernieuwingsslag gemaakt die is gericht op het werken in units. Elke unit bestaat uit twee of drie heterogene groepen die met en van elkaar leren, waarin de leerstof op verschillende niveaus wordt aangeboden en waar kinderen gestimuleerd worden mee te denken over hun eigen leerdoelen.

Per unit zijn de leerkrachten en onderwijsassistenten met elkaar verantwoordelijk voor het onderwijs in de unit en overleggen dagelijks met elkaar over de inhoud van de lessen en de voortgang van de leerlingen. Wij organiseren ons onderwijs zo omdat wij geloven dat ieder kind zich op z’n eigen manier ontwikkelt. Wij geven daar de ruimte voor.

Wij bieden je

 • een school met 9 groepen, 230 leerlingen en een enthousiast en betrokken team van 15 leerkrachten en onderwijsassistenten; 
 • goede begeleiding van een coach en een maatje;
 • een werkplek binnen een uitdagende en groene omgeving;
 • een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband. 

Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Margreet van Belzen, manager HR, 06-39109279.

Solliciteer snel en gemakkelijk maar vóór 23 augustus 2021 via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij 't Anker.

 • Vul je basisgegevens in.
 • Beantwoord enkele vragen.
 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.