Inspirerende leerkracht bovenbouw

Solliciteer nu

Inspirerende leerkracht

Voor p.c. basisschool Kon-Tiki, dé school voor ondernemend leren in Vathorst, zijn we op zoek naar leerkrachten voor de midden- en bovenbouw  (WTF 0,4-1,0)

Full-time / Part-time · Kon-Tiki

Sta aan het stuur van je eigen avontuur.


Jij bent energiek 

Je hebt oog voor de leerlingen en je werkt graag samen. Met andere leerkrachten vorm je samen een enthousiast en betrokken team, waarbij jullie elkaar ondersteunen en inspireren. Onze leerlingen populatie is onderzoekend, nieuwsgierig en onze ouders zijn betrokken.  

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een zelfstandige, open en verantwoordelijke houding.

Wij zoeken: 

Per direct zoeken we enthousiaste leerkrachten voor de midden- en bovenbouw. Je krijgt ruimte om samen met je collega's lessen voor te bereiden en thema's vorm te geven. Samen kijken we naar een passende groep voor jou, bij de groepen 4 t/m 7. 

Werken bij p.c.-basisschool Kon-Tiki

De p.c.-basisschool Kon-Tiki staat op de prachtigste locatie van Vathorst. Het schoolgebouw nodigt uit tot ontmoetingen, zowel binnen de muren van de school als met de wijk eromheen. Zo heeft de architect van De Bron het ook bedoeld. Ook de wereld buiten de school geldt voor ons als leeromgeving.

Onze school heeft zo’n 450 leerlingen verdeeld over 18 groepen. Ons team is energiek en betrokken en we bieden kwalitatief goed onderwijs waarbinnen kinderen gestimuleerd worden hun talenten te ontwikkelen. We vinden het belangrijk een omgeving te creëren die een beroep doet op zelfverantwoordelijkheid en zelfbewustzijn.

Als pedagogische visie hebben we op Kon-Tiki gekozen voor het onderwijsconcept: Ondernemend leren. Het is gericht op talentontwikkeling en op persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor hebben de leerkrachten bij Kon-Tiki een coachende rol, waarin ze kinderen stimuleren in hun ondernemende vaardigheden.

Onze ouders zijn het meest enthousiast over de sfeer, kinderen zijn zorgzaam naar elkaar toe en je voelt dat wij een hecht schoolteam zijn. Onze waarden: onderzoekend, ondernemend en eigenwijs

Wij bieden je:

  • een prachtige basisschool met meerdere groepen per leerjaar;
  • een gedreven, energiek en enthousiast team met diverse expertises;
  • volop begeleiding voor startende leerkrachten én mogelijkheden om door te groeien tot specialist. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,4-1,0 WTF. Het salaris bedraagt maximaal €4.206,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij bij ons ondernemende team werken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Lieke Bovée-Verheijen, 06-30611291.

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij Kon-Tiki.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

We zoeken dringend een nieuwe collega en daarom maken we met passende kandidaten direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.