Enthousiaste leerkracht (0,8 fte)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht

Voor de Gabrie Mehenschool zoeken wij een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw (WTF 0,8)

Part-time · Gabrie Mehenschool

Weet wat je wilt, doe wat je kunt, we gaan er samen voor!


Jij steekt graag 

je handen uit je mouwen en je vindt het leuk om samen met je collega's te werken aan onderwijsontwikkeling en kwaliteit. Je denkt in oplossingen en mogelijkheden en je werkt graag samen. Je weet hoe je eigenaarschap moet ontwikkelen bij kinderen. Hiervan ben jij zelf het voorbeeld. 

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een zelfstandige, open, pro-actieve houding. 

Werken bij de Gabrie Mehenschool

De Gabrie Mehenschool is een open christelijke school. Onze school telt ca. 175 leerlingen en ligt, omgeven door een prachtige ontdektuin, in de wijk Kattenbroek in Amersfoort-Noord.

Wij geloven dat ieder kind erbij hoort en van betekenis is voor de ander, in de groep en in de maatschappij. Ons schoolteam creëert samen met ouders de veiligheid waarbinnen een kind zich kan ontwikkelen. Dit doen we vanuit onze christelijke identiteit, de principes van de Vreedzame school en de zeven gewoonten van Stephen Covey. 

Onze pedagogische visie heet 'The Leader in Me'. Dit is een leerlijn die kinderen op een speelse manier zeven gewoonten aanleert gericht op persoonlijke groei en relaties met anderen. Onze missie is: ‘Weet wat je wilt, doe wat je kunt, we gaan er samen voor!’

Wij bieden je:

  • goede begeleiding van een coach en een maatje; 
  • een betrokken team om mee samen te werken en te leren;
  • Ruimte voor ontwikkeling en samen leren;
  • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband én volop mogelijkheden om door te groeien.

De aanstelling heeft een omvang van 0,8 fte. Mocht je graag meer dagen willen werken dan is hiervoor zeker ruimte binnen onze stichting.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Marjolein Veldhuizen, directeur, 06-10636312

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Gabrie Mehenschool. 

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.