Enthousiaste leerkracht (0,4 fte)

Solliciteer nu

Enthousiaste leerkracht

Voor p.c. basisschool de Vuurvogel zijn we op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 5 (0,4 fte)

Part-time · De Vuurvogel

Neem de ruimte, laat je zien


Jij wilt van betekenis

zijn voor kinderen en je bent in staat om een goed en veilig pedagogisch klimaat te scheppen. Met ouders en leerkrachten communiceer je gemakkelijk en werk je graag samen. Je staat positief in het leven en je ziet het als een uitdaging om je te blijven ontwikkelen. 

Verder beschik je over: 

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
 • een zelfstandige, open en proactieve houding;
 • goede communicatieskills en je bent gericht op samenwerken. 

Werken bij p.c.-basisschool de Vuurvogel

De Vuurvogel is een open christelijke school met ca. 500 leerlingen aan de rand van de wijk Vathorst in Amersfoort. Wij zijn een school in een multifunctioneel gebouw en bieden een fijne plek, waar iedereen zich thuis voelt en waar het plezier in samen leren en ontwikkelen voorop staat. 

Ons onderwijs heeft de volgende pijlers: leren leren, zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid, coöperatief leren, reflecteren, talentontwikkeling, inbreng van leerlingen.

Als school leren wij de kinderen hun blik niet alleen op zichzelf te richten, maar ook op een ander, op de wereld om hen heen én op hun toekomst. We begeleiden kinderen in het wegwijs te worden in de wereld. We leren kinderen voor die wereld zorg te dragen. ‘Neem de ruimte, laat je zien’ komt op vele manieren terug in ons onderwijs. 

Wij bieden je:

 • ontzettend leuke en nieuwsgierige 🤩 leerlingen; 
 • een 'zachte landing' door goede begeleiding en coaching;
 • een fijn en veilig team om mee samen te werken en te leren;
 • een school met een vijf-gelijke-dagen model; 
 • volop mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • een werkplek in een uitdagende omgeving en waar jouw talent ertoe doet.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Agnes Hardeman, directeur (06) 4114 2233. 

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Vuurvogel.

 • Vul je basisgegevens in.
 • Beantwoord enkele vragen.
 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.