Enthousiaste kleuterleerkracht (0,6-0,95 fte)

Solliciteer nu

Enthousiaste kleuterleerkracht 

Voor de Prins Willem Alexanderschool, locatie Beekenstein, zijn we per 1 maart 2024 op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor onze instroomgroep (0,6-0,95 fte) 

Full-time / Part-time · Prins Willem Alexanderschool, Beekenstein

Op onze school komt ieder kind tot bloei!

Jij houdt van het jonge kind

En ziet het als een uitdaging om kleuters spelend te laten leren. In ons bevlogen team denk je samen na over het beste onderwijs voor de kleuters van onze school. Natuurlijk ben je communicatief vaardig, hou je van gezelligheid en vind je humor belangrijk. Dan is de Prins Willem Alexanderschool, locatie Beekenstein de perfecte plek om te komen werken! 

Verder beschik je over:

  • een (bijna) afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een visie op spelend leren en de bereidheid om samen te leren;
  • het talent om het jonge kind te verstaan en veiligheid te bieden.


Werken bij de Prins Willem Alexanderschool

Basisschool Prins Willem Alexander, locatie Beekenstein, ligt in het historische centrum van Amersfoort. Onze school heeft ca. 220 leerlingen verdeeld over 9 groepen.

Ons schoolteam is hecht, bevlogen en deskundig. Wij durven te kijken naar ons eigen handelen en blijven onszelf professionaliseren. Het unieke – in eigen beheer ontwikkelde – leerconcept Eureka, draagt bij aan talentontwikkeling van alle leerlingen.

Op onze school leren onze kinderen door te onderzoeken en krijgen zij volop de ruimte om te ontdekken waardoor zij groeien én bloeien. Met dit onderwijs bereiden we kinderen voor op hun toekomst als wereldburger. Dit doen we vanuit vijf pijlers: Omarmen, Verwonderen, Vieren, Verankeren en Onderzoeken.

Onze ouders zijn het meest enthousiast zijn over ons communicatief vaardige team wat zich dagelijks met passie inzet voor goed onderwijs. 

Bekijk onze school van binnen in deze introductie film voor ouders:

Wij bieden je:

  • een fijne en interessante werkplek in een bevlogen team;

  • collega's met specialismen die voor al je vragen beschikbaar zijn;

  • een inwerktraject met begeleiding door een ervaren collega.

  • een tijdelijke aanstelling bij PCBO Amersfoort, welke wordt omgezet naar een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Hedi van der Kolk, directeur
(06) 50853176. 

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij onze school.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.