Vrolijke kleuterleerkracht

Solliciteer nu

Vrolijke kleuter leerkracht

Voor p.c.-basisschool de Wonderboom, dé Kanjer school en de school waar kinderen groeien in een veilige en vertrouwde omgeving, zijn we per 1 augustus 2022 op zoek naar een vrolijke kleuterleerkracht (0,3-0,6 WTF)  

Full-time / Part-time · De Wonderboom

Wat je aandacht geeft, groeit!


Ben jij die vrolijke kleuterleerkracht 

Ben je een vrolijke en gestructureerde teamspeler, die ervan geniet om dagelijks les te geven aan een enthousiaste groep leerlingen? Vind je het fijn om te sparren over het onderwijs met je ervaren parallel collega en werk je graag in een team met betrokken collega's? Dan zijn we op zoek naar jou, voor onze vierde kleutergroep!

 Je beschikt over:

 • een afgeronde pabo-opleiding;
 • een groot relativeringsvermogen en je kunt goed reflecteren;
 • een nieuwsgierige houding en een dosis 😄 humor;
 • werkdagen in overleg, donderdag en vrijdag zijn een pré.

Bij p.c.-basisschool de Wonderboom staat ieders ontwikkeling centraal, binnen een veilige omgeving

Onze school in Nieuwland telt zo’n 400 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Vanuit de locaties de Waterkers (groep 1 t/m 4) en de Bonte Koe (groep 5 t/m 8) geven wij met 35 collega’s cognitief goed onderwijs.

Ons enthousiaste en betrokken team helpt kinderen vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid te groeien. We zijn een groep vrolijke collega's die hard werken, attent naar elkaar omzien, in ontwikkeling zijn op verschillende gebieden en genieten van ons vak!

Heel gericht waarderen we groei, zowel de kleine stapjes als de groeispurten, en zo maken we leren krachtig en zichtbaar. Met compacten, verrijken en ondersteunen, sluiten we volledig aan bij de onderwijsbehoefte en het onderwijstempo van ieder kind.

Samen met ouders, kinderen én schoolteam zijn wij trots op de fijne mini-gemeenschap die wij zijn. 

Onze waarden: vertrouwen, nieuwsgierig en groeien

Wij bieden je:

 • een uitdagende baan in een ambitieus team;
 • veel ruimte om te groeien en jezelf te zijn;
 • een inwerktraject met begeleiding door een ervaren collega;
 • Een tijdelijke aanstelling bij PCBO Amersfoort, welke wordt omgezet naar een vaste aanstelling bij goed functioneren. 

Het salaris voor een leerkracht bedraagt maximaal € 4.366,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij bij ons fijne team werken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch contact op met Wendela Kruijt, directeur, via 06-44406471 of 033-456 5539 of 033-455 5466

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Wonderboom. We kijken uit naar jouw bericht!

 • Vul je basisgegevens in.
 • Beantwoord enkele vragen.
 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.