Deskundige leerkracht bovenbouw (0,6-1,0 fte)

Solliciteer nu

Deskundige leerkracht

Voor de Koningin Wilhelminaschool, speciaal basisonderwijs, zoeken we per 1 augustus 2024 een leerkracht voor de bovenbouw (0,6-1,0 fte)

Part-time · Koningin Wilhelminaschool

De school waar je samen leert en groeit!


Jij bent een bevlogen professional 
die het uitdagend vindt om kinderen met leermoeilijkheden weer tot ontwikkeling te brengen. Je geniet ervan dat ieder kind anders is. Je werkt graag samen met een klein team om gezamenlijk het onderwijs aan onze kinderen vorm te geven. Je houdt van een uitdaging en hebt in het bijzonder belangstelling voor het ontwikkelen van onderwijs. Je kijkt over de grenzen van je eigen klas heen en draagt graag (mede-) verantwoordelijkheid voor de hele school.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;

  • (minimaal) 2 jaar ervaring en een pedagogisch sterke houding;

  • kennis van de specifieke behoeften van sbo-leerlingen. 


Werken bij de Koningin Wilhelminaschool

De Koningin Wilhelmina School is een groeiende school voor speciaal basisonderwijs in Amersfoort. Onze school staat in het hart van Amersfoort, de groene wijk Schothorst. 

Wij zijn gespecialiseerd in (ernstige) leermoeilijkheden. Wij geloven dat ieder kind wil leren en daarin zijn of haar eigen route heeft. In een kleine en vertrouwde setting krijgen onze leerlingen onderwijs op maat.

Samenwerken, veiligheid, groei én zelfvertrouwen zijn belangrijke begrippen in onze school. 

Ons nieuwe schoolgebouw met mooie voorzieningen voor kinderen en team, is in mei 2025 klaar. We zijn onder één dak gehuisvest met de reguliere basisschool De Parkschool en werken waar dit kan, samen. 

Wij bieden je:

  • een groep kinderen die graag van jou wil leren;

  • een plek waar jij nieuwe expertise kunt ontwikkelen;

  • een prettige werkomgeving met een fijn team dat gericht is op ontwikkeling;

  • een inwerktraject met begeleiding door een ervaren collega.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030,- of € 5.862,- bruto per maand (salarisschaal LB of LC van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Leerkrachten in het speciaal basisonderwijs worden bij gebleken geschiktheid ingeschaald in schaal LC. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Ben jij die deskundige leerkracht?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Dillian Hos, directeur, 06-1527 0162. 

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij Koningin Wilhelminaschool.

  • Vul je basisgegevens in.

  • Beantwoord enkele vragen.

  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.