Bovenschoolse ICT-coördinator (0,8 fte)

Solliciteer nu

Bovenschoolse ICT-coördinator

Zet jij een duidelijke koers uit voor ons
ICT-beleid? Adviserende ICT expert gezocht voor 0,8 fte.

Part-time · Stichting PCBO Amersfoort

Jij mag tot je recht komen


Ben jij de sturende kracht
om het onderwijs op onze scholen en onze organisatie op ICT-gebied door te ontwikkelen?

ICT en onderwijs zijn in de huidige maatschappij onlosmakelijk met elkaar verbonden. De afgelopen jaren hebben we hier mooie stappen in gezet. Onze ambities voor ICT en onderwijs zijn hoog en daarom zoeken we een nieuwe collega die uitblinkt in de volgende vaardigheden: verbinden, samenwerken, resultaatgericht en natuurlijk goed kunnen communiceren.

Je bent verantwoordelijk voor het algehele ICT-beleid, de ICT infrastructuur en het functioneel beheer van Afas. Ook adviseer en begeleid je onze scholen met ‘ICT in het onderwijs’. Je bent een proactieve mentor voor het  Beleidsteam bedrijfsvoering, voor het domein ICT en het netwerk van I-Coaches van PCBO Amersfoort.

Je hebt: 

 • een ICT-opleiding op hbo-niveau;

 • goede kennis van Windows Active Directory (AzureAD) en Office365 (technisch en functioneel);

 • kennis van ICT-(cloud)infrastructuur en netwerkbeheer;

 • ervaring in het onderwijs en met Afas Profit is een pré.

 • de eigenschappen: resultaatgericht, probleemoplossend, dienstverlenend en goede analytische en communicatieve vaardigheden.

Werken voor PCBO Amersfoort

Stichting Protestants-Christelijk Basisonderwijs Amersfoort waardeert het unieke van ieder kind. Wij willen dat kinderen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig, kritisch en respectvol leren samenleven.

Onze medewerkers worden uitgedaagd zich verder te ontwikkelen in hun professionaliteit. PCBO Amersfoort belooft als goede onderwijswerkgever dat iedereen tot zijn recht komt. 

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken, vanuit het motto: Jij mag tot je recht komen! 

Op ons bestuurskantoor in Leusden werken 10 medewerkers samen op het gebied van onderwijskwaliteit, financiën, administratie en secretariaat, HR, ICT en huisvesting om de scholen optimaal te ondersteunen. Vanwege het kleinschalige karakter van het bestuurskantoor is flexibiliteit en collegiale samenwerking belangrijk.

Wij bieden je: 

 • een werkplek in een klein team waar een plezierige werksfeer is, we directe communicatie en informele omgangsvormen belangrijk vinden en waar we met elkaar werken aan goed onderwijs voor de stad Amersfoort;

 • deskundige collega’s met wie je kennis uitwisselt, samen de nieuwe uitdaging aan gaat in een leuke en ook doelgerichte sfeer;

 • een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 

Inschaling vindt plaats in salarisschaal 10 van de CAO PO, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een gunstige schoolvakantieregeling, werkdagen en -tijden in overleg zodat je werk en privé goed kunt afstemmen, reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, scholingsmogelijkheden, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Kom jij ons team versterken? 

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Marie-Elle Bakker, lid College van Bestuur, telefoonnummer (06) 27892844 of met Margreet van Belzen, HR Manager, telefoonnummer (06) 391 092 79.

Solliciteer snel en gemakkelijk voor 17 mei 2024 via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij PCBO Amersfoort.

 • Vul je basisgegevens in.

 • Beantwoord enkele vragen.

 • Voeg je CV toe, bekijk het voorbeeld en verzend je sollicitatie!

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 21 mei 2024 in de middag.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.