Bevlogen leerkracht

Solliciteer nu

Bevlogen leerkracht

Bij de Berkenschool zijn we per 1 augustus 2022 op zoek naar een bevlogen leerkracht voor groep 5 t/m 8 (WTF 0,6)

Part-time · De Berkenschool

Samen staan we sterk!


Jij bent gedreven,

je hebt oog voor de leerling en werkt graag in een betrokken team. Samenwerken vind je heel prettig en je denkt vanuit het belang van het team/de school.

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • kennis en ervaring met het lesgeven volgens een instructiemodel;
  • een zelfstandige, open en verantwoordelijke houding.

Werken bij de Berkenschool

De Berkenschool ligt middenin het mooie dorp Hoogland.

Wij werken volgens de principes van groeps dynamisch onderwijs. Met GDO zorgen we voor een sociaal sterke groep waarin kinderen kunnen leren binnen de veiligheid en rust van de groep.

Komend schooljaar gaan we o.a. bewegend leren integreren in ons onderwijsaanbod. We gaan dan ook vaker met de leerlingen een deel van de les naar buiten. Ons plein wordt in het nieuwe schooljaar geheel vernieuwd, deels groen, deels ingericht op buiten bewegend leren.

Als team hebben we de afgelopen twee jaar een heel mooie ontwikkeling doorgemaakt. Waar eerst gewerkt werd vanuit de eigen groep, werken we nu als team samen. Een goed voorbeeld is hoe we als team het afstandsonderwijs hebben ontwikkeld. We hebben dit met elkaar vormgegeven en elkaar geholpen waar nodig. 

Onze kernwaarden veilig, samen, leren staan niet alleen op papier, je ziet ze terug in ons dagelijks handelen.

Wij bieden je:

  • een school met 10 groepen, 230 leerlingen en een enthousiast en betrokken team van 18 leerkrachten en onderwijsassistenten;
  • goede begeleiding door een ervaren collega;
  • een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast dienstverband. 

De aanstelling heeft een omvang van 0,6 WTF. Het salaris bedraagt ​​maximaal €4.206,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werken- en leergemeenschap. Onze stichting zorgt voor vorming van medewerkers en zorgt voor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of
via WhatsApp contact op met Eefje Oosterhof, directeur,
06-51002500.

Solliciteer snel en gemakkelijk via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Berkenschool.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!
Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.