Betrokken leerkracht

Solliciteer nu

Betrokken leerkracht

Voor p.c.-basisschool de Windroos in Amersfoort zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 3 (WTF 1,0)

Full-time / Part-time · De Windroos

Betrokken, optimistisch en betrouwbaar


Spreekt diversiteit in je

klaslokaal je aan? Wil je graag met een uitgebreid onderwijsaanbod talenten laten groeien en bij kinderen het beste uit zichzelf te halen? Lesgeven op de Windroos geeft je de mogelijkheid om levenslustige kinderen te versterken. 

Verder beschik je over:

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • ruime werkervaring en een open en nieuwsgierige houding;
  • bij voorkeur interesse in één van onze stuurgroepen: rekenen, taal/lezen, Vreedzame school/gedrag of cultuur. 

Werken op de Windroos

De Windroos is een basisschool in de wijken Liendert en Rustenburg. Het is een gezellige school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden samen leren en spelen. 

Op de Windroos laten we de talenten van kinderen groeien.

Ons enthousiaste, betrokken en gedreven team werkt vanuit de Vreedzame School aan een veilig pedagogisch klimaat. We willen dat alle kinderen zich optimaal ontwikkelen en daarom staat het didactisch vakmanschap bij ons hoog in het vaandel.

Na schooltijd is er nog van alles te beleven op het gebied van natuur, beweging en creatief, omdat we een ABC-school zijn. Zo stimuleren we de hele dag de brede ontwikkeling van kinderen.

Wij bieden je:

  • een uitdagende baan voor een ervaren leerkracht;
  • kleinere klassen en enthousiaste en leergierige collega's;
  • de mogelijkheid om door te groeien en je verder te professionaliseren;
  • Een tijdelijke aanstelling bij PCBO Amersfoort, welke wordt omgezet naar een vaste aanstelling bij goed functioneren.

De aanstelling heeft een omvang van 1,0 fte. Mocht je graag minder dagen willen werken dan is hiervoor zeker ruimte binnen onze school.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.573,- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek) plus een extra arbeidsmarkttoelage van 7,5% om het herstel van kansengelijkheid te bevorderen. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Tonia Verlaan-Oskam, directeur, 06-52004988.

Solliciteer snel en gemakkelijk maar via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Windroos.

  • Vul je basisgegevens in.
  • Beantwoord enkele vragen.
  • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.