Betrokken leerkracht (0,6-1,0 fte)

Solliciteer nu

Betrokken leerkracht

Voor de Windroos zoeken we per 1 augustus 2024 een leerkracht voor de onder- en bovenbouw (0,6-1,0 fte)

Full-time / Part-time · De Windroos

Betrokken, optimistisch en betrouwbaar


Spreekt diversiteit in je

klaslokaal je aan? Wil je graag met een uitgebreid onderwijsaanbod talenten laten groeien en bij kinderen het beste uit zichzelf te halen? Lesgeven op de Windroos geeft je de mogelijkheid om levenslustige kinderen te versterken. 

Verder beschik je over:

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
 • ruime werkervaring en een open en nieuwsgierige houding;
 • bij voorkeur interesse in één van onze stuurgroepen: rekenen, taal/lezen, Vreedzame school/gedrag of cultuur. 

Kom je werken op de Windroos?

Wil je op een school werken waar kinderen uit alle windstreken hun talenten kunnen ontwikkelen? Dan voel je je thuis bij de Windroos in Amersfoort. Onze school met locaties in de wijken Liendert en Rustenburg biedt een veilige en stimulerende leeromgeving voor kinderen met verschillende culturele achtergronden.

Op de Windroos kan elk kind kansrijk groeien. 

Ons team kijkt scherp naar de kwaliteiten en behoeften van het kind. Wat heeft dit kind nodig om te kunnen groeien en hoe kunnen we daar samen op inspelen? Didactisch vakmanschap, opmerkzaamheid en betrokkenheid helpen ons daarbij.

Kinderen leren en spelen samen, met respect voor elkaar en voor anderen. We ondersteunen kinderen breed in hun ontwikkeling. Tijdens én na schooltijd gaan we erop uit in de natuur, is er sport en spel of doen we iets creatiefs. Zo groeien onze leerlingen op tot actieve en verantwoordelijke kinderen die het beste uit zichzelf halen.

Wij bieden je:

 • een uitdagende baan voor een ervaren leerkracht;

 • kleinere klassen en enthousiaste en leergierige collega's;

 • de mogelijkheid om door te groeien en je verder te professionaliseren;

 • een tijdelijke aanstelling bij PCBO Amersfoort, welke wordt omgezet naar een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.030- bruto per maand (salarisschaal LB van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling.

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Kom jij ons team versterken?

Dan horen wij graag van je! Neem voor vragen telefonisch of via WhatsApp contact op met Tonia Verlaan-Oskam, directeur, 06-5200 4988.

Solliciteer snel en gemakkelijk maar via deze site. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven maar vertel ons wie je bent, wat je beweegt en waarom jij interesse hebt om te werken bij de Windroos.

 • Vul je basisgegevens in.

 • Beantwoord enkele vragen.

 • Bekijk het voorbeeld, controleer en verzend je sollicitatie!

  Met passende kandidaten maken we direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.